EnglishFinnish

TOIMITUS

 

1.7.2021 loppuu verovapaus maahantuonnista EU:n ulkopuolelta.  Nautimme viimeiset hetket historiallisesta tapahtumasta suorilla toimituksilla yhteistyötehtaalta Kiinasta.

SEURAAVA LÄHETYSPÄIVÄ

- varastotuotteet: keskiviikkona 3. maaliskuuta.

- Early Bird -tuotteet:  Tarkista lähetyspäivä tuotetiedoista. 

TOIMITUSAIKA: 10 - 25 vuorokautta lähettämisestä. 

TOIMITUSTAPA: Posti toimittaa lähetykset, jotka sopivat postiluukusta suoraan vastaanottajalle. Suuremmat ovat noudettavissa Postin noutopisteestä. Posti lähettää noudosta paperisen ilmoituksen. Tarkkaile päivän postia, kun lähetyksen arvioitu saapuminen alkaa olemaan ajankohtainen. Posti säilyttää lähetystä 14 vuorokautta.

TOIMITUSHINTA: 8,90 euroa

OIKEA OSOITE: Osoitetietoja voi päivittää ainoastaan ennen tilauksen lähettämistä. Tilaustietojen oikeellisuudesta tilaaja on vastuullinen.

NOUTAMATON PAKETTI: Jos vastaanottaja ei nouda pakettia tai ei huolehdi mahdollisista velvoitteista, paketti palautuu takaisin lähettäjälle 14 vuorokauden kuluessa saapumisesta. Veloitamme noutamattomasta paketista 15 euroa palautuskuluja sekä paketin toimitusmaksun Suomeen. 

PALAUTUS JA VAIHTO:

Tilaajalla on mahdollista palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Pyydä palautuskoodi (hello@huskybanana.com), mutta pidätämme mahdollisesta palautuksesta 2,90 euroa palautuskuluja. Palautettavat tuotteet täytyvät olla täysin myyntikuntoiset. Palautettavissa tuotteissa ei saa olla meikki- eikä likatahroja, etiketit kiinnitettynä, ei tuoksuja, ei eläinten karvoja jne. Husky Bananalla ei ole vaihtomahdollisuutta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN: Tilaus on mahdollista perua ennen toimituksen alkamista. Kun toimitus on alkanut, peruminen ei ole enää mahdollista. Tilaaja voi palauttaa tuotteet palautusajan kuluessa.

HUOMAUTUKSET TILAUKSESTA: Jos havaitset tilauksessa puutteita. Esimerkiksi väärä koko tai tuote toimitettu, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tilauksen saapumisesta ilmoittaa puutteista Husky Bananalle, hello@huskybanana.com.

TUOTEVIRHE: jos havaitset tuotteessa materiaali- tai valmistusvirheen, ota yhteyttä hello@huskybanana.com

PRE-ORDER:  Ennakkotilaustuotteiden esittelyssä on ilmoitettu lähetyspäivä. Tilauksen sisältäessä myös muita kuin ennakkotilaustuotteita tilaus toimitetaan, kun ennakotuotteet ovat toimituksessa.

TAX FREE: 

Tilaukset, joiden tuotteiden arvo on enintään 22,00 euroa, ovat verovapaita. 

Esimerkki 1

Leggarit 22,00 euroa + toimituskulu 8,90 euroa =  30,90 euroa.

Vero (24%) 0,00 euroa

Tulli (12%) 0,00 euroa.

Postin käsittelymaksu 0,00 euroa

Tilauksen hinta tilaajalle 30,90 euroa

Esimerkki 2

Leggarit ja liivit 23,00 + toimitusmaksu 8,90 = 31,90 euroa.

Tulli (12%) 0,00 euroa

Vero (24%) 7,66

Postin käsittelymaksu 2,90 euroa

Tilauksen hinta tilaajalle 43,46 euroa.

Esimerkki 3

Tilauksessa iso kasa leggareita ja liivejä 149,00 euroa + toimitusmaksu 8,90 = 157,90 euroa

Tulli (12%) 0,00 euroa

Vero (24%) 37,90 euroa

Postin käsittelymaksu 2,90 euroa

Kokonaishinta tilaajalle 198,69 euroa

Esimerkki 4

Tilauksessa röykkiö leggareita ja liivejä 151 euroa + toimitusmaksu 8,90 = 159,90 euroa

Tulli (12%) 19,19 euroa

Vero (24%) 42,98 euroa

Postin käsittelymaksu 2,90 euroa

Kokonaishinta tilaajalle 224,97 euroa.

Yhteenveto

Täydellinen verovapaus toteutuu, kun tilauksen tuotteiden ostohinta on enintään 22,00 euroa. Kaikki myytävät tuotteet ovat alle tämän hinnan! 

Tuotteiden yhteishinnan ollessa yli 22 euroa , mutta enintään 150 euroa, tilaajan ei tarvitse maksaa 12 prosentin tullia. Tilaaja maksaa veron kokonaishinnasta.

Ostohinnan ollessa tuotteissa yhteensä yli 150 euroa, maksetaan tulli 12 prosenttia sekä vero 24 prosenttia kokonaishinnasta, johon sisältyy myös toimitusmaksu.

Kaikissa tullaustapauksissa Posti perii käsittelymaksun 2,90 euroa (9.2.2021). Tilaajan velvollisuus on tehdä tullaus, kun tilauksen arvo ylittää tullivelvollisuuden.

Edelläolevat ohjeet koskevat erityisesti Suomeen tulevia toimituksia. Muissa EU-maissa tullausrajat voivat vaihdella.

Kuinka teen tullauksen?

Suomen tulli on tehnyt tullauksen helpoksi. Tarvitset pankkitunnukset kirjautumiseen, ostokuitin/laskun ja postin lähettämän paperisen ilmoituksen, josta löydän lähetystiedot.

Nettitullaus

ASIAKASPALVELU

hello@huskybanana.com

 

 

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now