EnglishFinnish

TOIMITUS

Ajankohtaista

Tilaukset saapuvat suoraan vastaanottajan toimitusosoitteeseen tai noutopisteeseen.  EU:n verouudistus mahdollistaa kaikki alle 150 euron tilausten toimittamisen ilman tulliselvitystä, sillä tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverolliset sillä Husky Banana on rekisteröitynyt EU:n IOSS-järjestelmään (One Stop Shop). Sinun maksamat verot ohjautuvat järjestelmän avulla sinun oman maan verotuloihin.

 

TOIMITUSTAPA:

Standard

Hinta: 6,90 euroa kaikkialle.

Toimitusaika:  alkaen 7 vuorokautta. Postitamme kerralla isomman erän tilauksia, joten tilausten käsittelyaika 1 - 4 työpäivää. Suuremman erän käsittely ja postitus alentaa kustannuksia, mikä lopulta näkyy koituu tilaajille alempina hintoina.

Lähetystä voi seurata seurantakoodin avulla lähettämisestä vastaanottamiseen saakka. Jos sinulla OmaPosti-sovellus, seurantakoodi ilmestyy lähettämisen yhteydessä sinne. Lähetys toimitetaan postin kautta. Pienimmät lähetykset, esimerkiksi yhdet tai kahdet leggarit toimitetaan usein perille kirjejakelun yhteydessä. Suuremmat paketit noudetaan postin ilmoittamasta noutopisteestä.  

Onnistuneen toimituksen avaimet

- voimassa olevat osoitetiedot ajankohtana, jolloin paketti saapuu sinulle. 

- emme voi tehdä osoitteenmuutoksia kesken lähetyksen.

- sähköpostin sekä kännykkänumeron toimivuus. Informoimme sähköpostitse toimituksen alkamisesta sekä lähetämme seurantakoodin tai mahdollisista muutoksista ilmoituksen sinulle sähköpostilla. Huomaa myös tarkistaa roskapostit, sillä filtterit voivat ohjata sähköpostit sinne. Virheetön kännykkänumero tulee erityisen tarpeelliseksi lähetyksen loppuvaiheessa, kun posti lähettää ilmoituksia toimituksesta tekstiviestillä. 

- Posti voi lähettää noutoilmoituksen myös Omaposti-palveluun. Tarkkaile myös saapuvaa postia. Jos tilauksesi arvo on ollut yli 150 euroa, joudut huolehtimaan itse tulliselvityksen. 

- jos paketti noudetaan postin noutopisteestä, vastaanottajan täytyy todistaa henkilöllisyys tai vastaanottaja voi antaa valtakirjan nimetylle henkilölle, joka myös todistaa henkilöllisyyden. Valtakirjan käyttö on erityisen suositeltavaa, jos tiedät olevasi lähetyksen tuloaikana estynyt esimerkiksi matkan johdosta noutamasta pakettia. Pakettia säilytetään 14 vuorokautta postissa ja tämän jälkeen se palautetaan lähettäjälle. Palautuksesta veloitetaan ilmoitetut kulut.

Jos toimituksessa sattuu odottamatonta

 Paketteja liikkuu pallollamme miljardeja, joten vääjäämättömästi tapahtuu pakettien katoamisia. Jos Suomen Posti kadottaa paketin, vastaanottaja voi hakea korvauksia Suomen Postilta. Paketin kadotessa Husky Bananan Kiinan lähettämön ja kohdemaan välillä, me korvaamme lähetyksen tilaajalle, jos vastaanottajan tiedot ovat olleet korrektit lähetettäessä.

 NOUTAMATON PAKETTI: 

Jos vastaanottaja ei nouda pakettia tai ei huolehdi mahdollisista velvoitteista, paketti palautuu takaisin lähettäjälle 14 vuorokauden kuluessa saapumisesta. Veloitamme noutamattomasta paketista 15 euroa palautuskuluja sekä paketin toimitusmaksun Suomeen. 

PALAUTUS JA VAIHTO:

Tilaajalla on mahdollista palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Pyydä palautuskoodi (hello@huskybanana.com), mutta pidätämme mahdollisesta palautuksesta 2,90 euroa palautuskuluja. Palautettavat tuotteet täytyvät olla täysin myyntikuntoiset. Palautettavissa tuotteissa ei saa olla meikki- eikä likatahroja, etiketit kiinnitettynä, ei tuoksuja, ei eläinten karvoja jne. Husky Bananalla ei ole vaihtomahdollisuutta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN: Tilaus on mahdollista perua ennen toimituksen alkamista. Kun toimitus on alkanut, peruminen ei ole enää mahdollista. Tilaaja voi palauttaa tuotteet palautusajan kuluessa.

HUOMAUTUKSET TILAUKSESTA: Jos havaitset tilauksessa puutteita. Esimerkiksi väärä koko tai tuote toimitettu, sinulla on 14 vuorokautta aikaa tilauksen saapumisesta ilmoittaa puutteista Husky Bananalle, hello@huskybanana.com.

TUOTEVIRHE: jos havaitset tuotteessa materiaali- tai valmistusvirheen, ota yhteyttä hello@huskybanana.com 

ASIAKASPALVELU

hello@huskybanana.com

Close (esc)

Popup

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now